Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
sobota, 23 listopada 2024 23:16
Reklama dotacje rpo
Reklama

UWAGA! Salmonella w jajach spożywczych z Tychowa Nowego

Główny Inspektor Sanitarny wydał Ostrzeżenie publiczne dotyczące stwierdzenia obecność bakterii Salmonella Enteritidis w jajach spożywczych wyprodukowanych w Gospodarstwie Rolnym Krzysztofa Niewczasa w Tychowie Nowym. Kod identyfikacyjny umieszczony na skorupce jaj: 3PL26111314. Termin przydatności do spożycia: 23.07.2018 oraz 24.07.2018.
UWAGA! Salmonella w jajach spożywczych z Tychowa Nowego

Nie należy spożywać jaj o wskazanych numerach partii, w szczególności na surowo, z uwagi na potencjalne zagrożenie dla zdrowia.

Szczegóły: https://gis.gov.pl/zywnosc-i-woda/stwierdzenie-bakterii-salmonella-enteritidis-w-jajach-spozywczych/

 


 


 


 


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Komentarze

zachmurzenie duże

Temperatura: 0°C Miasto: Starachowice

Ciśnienie: 1026 hPa
Wiatr: 13 km/h

Reklama
Reklamadotacje rpo
Reklama